marți, 23 februarie 2010

"Vrei sa fii prietenul meu imaginar? Imagineaza-ti ca suntem prieteni!"

Shery nu crede in prieteni imaginari. Ce concept aiurea... prietenie imaginara... Atunci cand cineva a intrebat-o, mai in gluma, mai in serios daca vrea sa fie prietenul ei imaginar, ea i-a raspuns dur:
"Vrei sa fii prietenul meu imaginar? Imagineaza-ti ca suntem prieteni!".
Parerea lui Shery este ca prietenia reprezinta o relatie prea puternica pentru a putea fi numita "imaginara". Ea nu este ceva ireal, ci este un sentiment care ii leaga pe doi oameni, sentiment atat de puternic uneori incat pare palpabil.
Shery nu are foarte multi prieteni. Dar are prieteni de calitate. Ca mai toata lumea, uneori este singura. Multi spun ca a-ti inventa un prieten imaginar este o reactie normala a oamenilor singuri. Diferenta dintre Shery si acesti oameni sta in faptul ca ea este "loner by choice"(singratica prin alegere).
Shery are super-prietene. Una dintre ele este Dida, iar cealalta - Tzotz; Aida si Smona sunt alte doua persoane importante(retineti aceste nume, caci ele vor mai aparea prin ciudatenii).  Momentele in care lui Shery ii place sa fie singura sunt atunci cand se afla intr-un loc cu multi oameni. Se retrage intr-un colt, preferabil pe jos, si priveste obiectiv la lucrurile si persoanele din jurul ei. 
Shery adora sa analizeze comportamentul uman. Cu toate ca i se intampla de multe ori sa judece gresit oamenii, Shery isi pastreaza parerile pentru ea(chiar si atunci cand este sigura ca impresia pe care si-a format-o despre o anumita persoana este cea corecta) ... de cele mai multe ori. Vedeti voi, Shery este impulsiva. Desi nu crede in predestinare sau astrologie, trebuie sa recunoasca faptul ca majoritatea din insusirile prezente la zodia berbec i se potrivesc. Incapatanata din fire, Shery are un comportament vulcanic, lasandu-se condusa mai degraba de sentimente decat de ratiune.
Cu toate ca nu este total ostila la sugestii si sfaturi, Shery le filtreaza intotdeauna prin prisma conceptiilor si ratiunii sale, inainte de a decide daca sa le accepte sau nu. Prietenii ei stiu asta si s-au conformat cu ideea ca prietena lor este... complicata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu