duminică, 21 noiembrie 2010

TAXE NOI PENTRU IESIREA DIN CRIZA!!!

Starea NATIUNII http://blog.imperiaonline.me/ By Bendeac, propune un nou set de taxe si impozite care, in mod cert, pot duce Romania spre iesirea din criza economica.

By Bendeac

1. Taxa de solidaritate pentru sutele de mii de disponibilizati ajunsi in somaj. Toti salariatii si cei care castiga din drepturi de autor, vor plati 8% din venituri ca taxa de solidaritate. Ei vor completa un formular pe care-l vor ridica PERSONAL de la Administratia Financiara si-l vor depune la Casa de Pensii, de unde vor primi un un ordin de plata cu care se vor prezenta PERSONAL inapoi la Administratia Financiara unde vor plati. Atentie! Si cei care sunt disponibilizati si in somaj, vor achita aceasta taxa de solidaritate fata de ei insisi.
2. Taxa de nastere. Fiecare cetatean va achita o taxa retroactiva pentru propria nastere. Ei se vor prezenta cu certificatul de nastere la Ministerul Sanatatii, unde se achita o taxa de timbru. Formularele vor fi disponibile pe Internet si se vor depune PERSONAL la medicul de familie. Cei care, din diferite motive, nu s-au putut naste, vor trebui sa completeze formularul special si sa-l depuna PERSONAL la Casa de Asigurari de Sanatate.
3. Taxa pe relatii sexuale. Cetatenii romani, cu varste intre 18 si 60 de ani, vor plati, incepand cu luna septembrie, taxa pe relatii sexuale. Actele sexuale vor fi depuse in dublu exemplar la Administratia Financiara, PERSONAL, impreuna cu o declaratie pe proprie raspundere. Li se va elibera un formular cu care se vor prezenta PERSONAL la Casa de Asigurari Sociale, unde vor plati. Atentie! Am spus toti cetetenii! Rugam comunitatea gay sa nu se dea la fund!
4. Impozitul pe venit...acasa. Toti romanii care lucreaza in strainatate vor fi obligati sa achite o taxa pe venit acasa de sarbatori. Ei vor depune formularul afisat pe Internet, cu care se vor prezenta la vama. De la vama se va emite un ordin de plata ce trebuie depus PERSONAL la Administratia Financiara in termen de 10 ore. Cei care nu reusesc sa ajunga in 10 ore de la vama pana in Bucuresti, vor primi penalitati ce pot ajunge pana la 5000 RON.
5. Taxa de studii. Toti salariatii si cei care au venituri din drepturi de autor sau PFA vor plati o taxa retroactiva pentru anii de scoala. Astfel, pe principiul cu cat esti mai destept cu atat esti mai prost, cei care au doar 8 clase vor plati 5%, cei care au liceul 7% si cei care au studii superioare 10%. Taxa se va retine lunar din venituri, la sursa, fara sa fiti obligati la alte drumuri. Glumeam!!!!! Se va completa pana in data de 25 a fiecarei luni un formular ce trebuie ridicat PERSONAL de la Administratia Financiara si depus PERSONAL la Ministerul Invatamantului, impreuna cu o cerere de eliberare a foii matricole. Formularul si Foaia matricola vor fi depuse inapoi la Administratia Financiara, unde se plateste. PERSONAL!
In incheiere, mai propun ceva ingenios care, in mod cert, va revolutiona Economia Romaniei si nu numai. Mai mult decat atat, am motive serioase ca este pasul decisiv catre iesirea din criza.
Asadar...
TAXA PE TAXA si IMPOZITUL PE IMPOZIT. Pentru fiecare taxa platita de contribuabili, ei vor achita o taxa pe taxa respectiva. La fel si in cazul impozitelor. La fiecare impozit retinut, se va retine si un impozit pe impozitul retinut.
In cazul in care aceste masuri nu sunt suficiente, propun:
TAXA PE TAXA PE TAXA si IMPOZITUL PE IMPOZITUL PE IMPOZIT!
SI DA! SE VOR PLATI PER-SO-NAL!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu